Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

Το Κυπρικό δεν είναι Εθνική υπόθεση κ. Πάγκαλε ;



«Αφήστε τους Κυπρίους μόνους ν’ αποφασίσουν για τα εθνικά τους ζητήματα» αναφώνησε από τα έδρανα της Ελληνικής Βουλής ο δεύτερος στην ιεραρχία (αντιπρόεδρος) της Ελληνικής ΠΑΣΟΚικής Κυβέρνησης απαντώντας σε αναφορά του Αντώνη Σαμαρά για το «αλήστου μνήμης» Σχέδιο Ανάν.


Η περιεκτική αυτή φράση του Θεόδωρου Πάγκαλου δίνει πολλαπλά μηνύματα:


«Αφήστε τους Kύπριους μόνους…» Επιβεβαιώνεται η υποψία μας ότι πρόθεση της κυβέρνησης Γιώργου Παπαντρέου είναι να αφήσει τους κύπριους μόνους τους και να μην αναμειχθεί σοβαρά με το κυπριακό (εκτός και αν έρθει κανένα νέο σχέδιο τύπου Ανάν, οπότε θα αμοληθούν να μας πείσουν να το δεχτούμε – ανεξάρτητα από τις συνέπειες που θα έχει ο ελληνισμός της Κύπρου - μπας και κλείσει για αυτούς ο πονοκέφαλος που ονομάζεται «κυπριακό»).

«…ν’ αποφασίσουν για τα εθνικά ΤΟΥΣ ζητήματα» Ώστε το Κυπριακό είναι εθνικό ζήτημα των Κυπρίων και όχι εθνικό ζήτημα όλων των Ελλήνων! Το επόμενο που έμεινε να ακούσουμε είναι ότι το Μακεδονικό είναι πρόβλημα μόνο των Μακεδόνων!


Σήκω Ανδρέα από τον τάφο, εσύ που έφτιαχνες Ενιαία Αμυντικά Δόγματα, να δεις τους νεοΠΑΣΟΚους πως κατάντησαν το κόμμα και την πατρίδα σου!


Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου