Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ "ΚΡΑΤΑΣ ΚΑΛΑ"! ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ!




Να τι δήλωσε σήμερα ο Ευέλικτος Δ. Χριστόφιας, ενώπιον στημένης εκδήλωσης από τον κομματικό μηχανισμό του (για να παρουσιαστεί ότι υπάρχει ρεύμα υπέρ της σχεδόν καθολικά αποδοκιμαζόμενης πολιτικής του):

"Ο Πρόεδρος Χριστόφιας απευθυνόμενος στο πλήθος των παρευρισκομένων είπε, τέλος, ότι «πολλοί μου λένε ‘κράτα καλά’. Τους διαβεβαιώνω ότι κρατώ πάρα πολύ καλά»." (Επίσημη Ανακοίνωση)

Το πόσο "καλά κρατά" ο Δ. Χριστόφιας, φάνηκε σήμερα, από το δημοσίευμα-αποκάλυψη του Φιλελευθέρου, σύμφωνα με το οποίο
η Κυπριακή Δημοκρατία, είχε ειδοποιηθεί εδώ και μήνες για τις μεθοδεύσεις της Κομισιόν για το απευθείας εμπόριο στα κατεχόμενα, και δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ! ΤΙ - ΠΟ - ΤΑ!

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου, εκτός από κάποιες κόκκινες ή μαύρες δικτατορίες ή κάποια εμιράτα ή χαλιφάτα, ο ύπατος άρχοντας του κράτους, μπροστά σε αυτή την αποκάλυψη της ανεπάρκειάς του, θα έδινε την παραίτησή του ή θα ζητούσε την παραίτηση του Υπουργού του, γιατί δεν τον ενημέρωσε (αν και οφείλει να ζητά συνεχή ενημέρωση) για κάτι τόσο σημαντικό.

Το ότι ο ΥΠΕΞ είναι ένας ταξιδιάρης(Σ.Blogger. κάθε ομοιότητα με το Γ.Α.Π.είναι απολύτως τυχαία) που δε συμμετέχει ουσιαστικά στην άσκηση εξωτερικής πολιτικής και ειδικότερα στη διαχείριση του Κυπριακού, δεν είναι ευθύνη που βαραίνει μόνο τον ίδιο τον ανάξιο επίγονο Μαρκούλλη.

Είναι κάτι που κυρίως βαραίνει τον Ευέλικτο Χριστόφια. Η ανευθυνότητα δε της κυβέρνησης διά στόματος του Σ. Στεφάνου, ο οποίος είπε ότι "αυτά είναι θέματα που αφορούν το Υπουργείο Εξωτερικών" (σαν να είναι τίποτε υπουργείο άλλης κυβέρνησης) είναι περισσότερο από έκδηλη.

Ο Ευέλικτος Χριστόφιας δίνει γη και ύδωρ στην Τουρκία κι έχει δρομολογήσει με την ανεύθυνη και υποχωρητική πολιτική του, την τουρκοποίηση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Κάθε μέρα, βρισκόμαστε όλο και σε πιο δεινή θέση από ότι προηγουμένως. Κατά τα άλλα, ισχυρίζεται ο Δ. Χριστόφιας ότι "κρατά πάρα πολύ καλά"!

Μήπως οι παραισθήσεις του είναι περισσότερες και από αυτές του φερεφώνου του (του εγκάθετου εκλεκτού του στην ηγεσία του ΑΚΕΛ);

Μήπως πρέπει να του εξηγήσουμε και αυτού ότι ο Έλβις ΔΕΝ ζει και ότι ΔΕΝ είναι ο Μέγας Ναπολέων;

Ρίμαχος για το christofias-watch

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου