Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

ΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟΛΙΣΚΟΥ; ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.


Χωρίς να θέλουμε να υποβαθμίσουμε την εγκληματική ενέργεια του Ισραήλ , καλό θα είναι να εξετάζουμε και ποιοι ήταν πάνω στα σκάφη του καραβανιού.

ΓΡΑΦΕΙ Ο Δρ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Αποκαλύπτω-όπως έχω υποσχεθεί – ποιοι ήσαν μεταξύ άλλων μέσα στο πλοίο των Τούρκων για τη ΓΑΖΑ. Μερικούς από αυτούς και θα δείτε τις θέσεις τους και τα βιογραφικά τους σημειώματα. Σημειώνω ότι για τον καθένα έχω όλα τα στοιχεία σχετικά με το που και πότε τα είπε.

ΑΙΓΥΠΤΟΣ Ο ΜΩΧΑΜΕΝΤ ΜΠΑΝΤΙ της εξτρεμιστικής ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ. ΑΚΡΑΙΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΗΣ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ.ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΖΙΧΑΝΤ μέχρι οριστικής νίκης σε ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ-ΙΡΑΚ-ΑΦΓΑΝΙΣΤΝ-ΤΣΕΤΣΕΝΙΑ.

*ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ και του ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΧΑΖΕΜ ΦΑΡΟΥΚ-ΜΩΧΑΜΕΝΤ ΑΛ-ΜΠΑΛΤΑΖΙ. ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ότι «με ένοπλο αγώνα θα διώξουμε τους άπιστους , δεν θα υπάρξει ποτέ ΙΣΡΑΗΛ., και δεν θα γίνει η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ μια δεύτερη ΑΝΔΑΛΟΥΣΙΑ».

ΛΙΒΑΝΟΣ 6 μέλη.Ο Δρ ΧΑΝΙ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ (ήταν και το 2009 σε παρόμοια αποστολή). Ήταν ο συνήγορος του διαβόητου Ιάπωνα τρομοκράτη ΚΟΖΟ ΟΚΑΜΟΤΟ. Έχει ζητήσει επανάσταση σε ΛΙΒΑΝΟ-ΙΡΑΚ-ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ. Επίσης 3 δημοσιογράφοι που έχουν σχέση με τον εκρηκτικού περιεχομένου τηλεοπτικό σταθμό της χΕΖΜΠΟΛΛΑΧ τον ΑΛ-ΜΑΝΑΡ .Επίσης ο ΧΟΥΣΕΙΝ ΣΑΚΕΡ γνωστός ως «ο πατέρας των μαρτύρων». Πριν φύσει από τον λΙΒΑΝΟ είπε ότι «πηγαίνει να συναντήσει τους καμικάζι-μάρτυρες».

ΙΟΡΔΑΝΙΑ Ο βετεράνος της ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΟΥΑΕΛ ΑΛ ΣΑΚΑ. Και ο επί 3 χρόνια επικεφαλής της στην ΙΟΡΔΑΝΙΑ ΣΑΛΑΜ ΑΛ ΦΑΤΑΧΑΤ. Ένας άλλος ήταν ο δημοσιογράφος ΜΩΧΑΜΕΝΤ ΑΛ ΓΚΑΝΙΜΑ που σε άρθρα του έχει κατακεραυνώσει τον ΑΙΓΥΠΤΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ και ζητάει από την ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ να ανατρέψει τα καθεστώτα ΑΙΓΥΠΤΟΥ-ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ με βίαιο τρόπο.

ΣΥΡΙΑ Η μόνη ήταν η ΣΑΝΤΑ ΜΠΑΡΑΚΑΤ. Υψηλόβαθμο στέλεχος της οργάνωσης για ΕΝΟΠΛΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ σε ΙΡΑΚ-ΠΑΛΑΙΣΤΝΗ. Ο άνδρας της είναι ο συγγραφέας γνωστού βιβλίου με ακραίο περιεχόμενο για τους ηγέτες της ΧΑΜΑΣ. Δήλωσε ότι συμμετέχει για να πάει να προσκυνήσει στα μέρη που μαρτύρησαν…

ΥΕΜΕΝΗ 3 βουλευτές με το κόμμα ΑΛ-ΙΣΛΑΧ που συνεργάζεται με την Μουσουλμανική Αδελφότητα. Φανατικοί αντιδυτικοί και οι δυο από αυτούς υποστηριχτές της ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ.(πχ ο ΧΑΖΑ ΑΛ-ΜΑΣΟΥΑΡΙ).

ΚΟΥΒΕΪΤ Το μέλος του κοινοβουλίου Σαλαφιστής ΟΥΑΛΙΝΤ ΑΛ ΤΑΜΠΤΑΜΠΑΙ. Ένθερμος υποστηριχτής της ένοπλης αντίστασης και των αυτοκτονικών επιθέσεων. Ένας άλλος ήταν ο λέκτορας ΟΣΑΜΑ ΑΛ ΚΑΝΤΑΡΙ που τον Φεβρουάριο του 2009 είπε ότι «όλοι οι εχθροί μας και κυρίως οι Εβραίοι θα πρέπει να διωχτούν από τα μέρη μας με βίαιο τρόπο».

ΜΠΑΧΡΕΪΝ Ο ΣΕΪΧΗΣ ΤΖΑΛΑΛ ΑΛ-ΣΑΡΚΙ ο οποίος είναι ο επικεφαλής του Οργανισμού αναλυτών του ΙΣΛΑΜ και φανατικός υποστηριχτής της ΧΑΜΑΣ,

ΑΡΑΒΕΣ του ΙΣΡΑΗΛ. Επικεφαλής ο ΡΑΕΝΤ ΣΑΛΑΧ αρχηγός της ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ του ΙΣΡΑΗΛ. Εχθρός της Παλαιστινιακής Αρχής. Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω τις ακρότητες του.

ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΛΑΡΙΩΝ ΚΑΠΟΥΤΣΙ (γνωστός « μαϊδανός») Είναι εκείνος που καταδικάστηκε στη δεκαετία του 70 γιατί διευκόλυνε την μεταφορά όπλων από το ΛΙΒΑΝΟ σε εξτρεμιστικά Παλαιστινιακά στοιχεία. Δήλωσε ότι «θέλει να επιστρέψει σε αυτά τα μέρη για να χτυπήσουν οι καμπάνες και οι μουζίνιδες στα τζαμιά να φωνάξουν ALLAH AKBAR”.

Έχω συγκεντρώσει τις δηλώσεις των πλείστων επί του τουρκικού πλοίου , όπου επιζητούν να δώσουν τη ζωή τους για την ΓΑΖΑ. Ορισμένοι μάλιστα δήλωσαν ότι από μικρά παιδιά ήθελαν να επιτεθούν στο ΙΣΡΑΗΛ!. Οι Κουβετιανοί παρέδωσαν και γραπτώς τις επιθυμίες τους να «πεθάνουν για την ελεύθερη ΓΑΖΑ , στο όνομα του ΑΛΛΑΧ!¨.

Κάποιος Τούρκος που αποχαιρετούσε την μητέρα του είπε ότι «δεν θα γυρίσει γιατί θέλει να μαρτυρήσει κατά των ΕΒΡΑΙΩΝ και απίστων».

Αίσθηση μου προκάλεσε ότι όλοι τους ήσαν ιδιαίτερα καλοί γνώστες του ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ και των νέων τεχνολογιών. Είναι πασιφανές ότι πολλοί από αυτούς ήσαν έτοιμοι για να προκαλέσουν προβλήματα. Τα βιογραφικά τους και οι σχέσεις τους με την ΙΗΗ και την Ένωση του ΘΕΟΥ του ΚΑΡΑΝΤΑΟΥΙ ήσαν απαγορευτικά για το ΙΣΡΑΗΛ..

ΠΟΙΟΙ ΗΣΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ

50 «ακτιβιστές» αρνήθηκαν να δώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία, γεγονός που σημαίνει ότι έχουν κάποιες ευρύτερες διασυνδέσεις με εξτρεμιστικά κυκλώματα. Πάντως πριν λίγο πληροφορήθηκα ποιοι ήσαν οι πιο γνωστοί Αμερικανοί στο στολίσκο.

*Ο ΠΡΩΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ DAVID SCHERMERHORN, 80 χρόνων από το ORCAS ISLAND/WASHINGTON.

*EDWARD PECK 81 χρόνων πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στην ΝΟΥΑΚΟΤ/ΜΑΥΡΙΤΑΝΙΑ και αλεξιπτωτιστής (παρακαλώ!!!), ο οποίος ήταν στην ομάδα κρούσης για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας επί προεδρίας ΡΕΗΓΚΑΝ από το CHEVY CHASE/MARYLAND.

*JOC MEADORS.Είχε υπηρετήσει ως αξιωματικός πληροφοριών στο Αμερικανικό πλοίο USS LIBERTY το οποίο στις 8-6-1967 βυθίστηκε κατά λάθος από τους ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ(Πόλεμος 6 Ημερών) και έχασαν τη ζωή τους 34 άτομα. Από το CORPUS CHRISTI/TEXAS. Ισχυρίστηκε ότι ήλθε στην αποστολή γιατί επιθυμούσε να ρίξει ένα στεφάνι στον υγρό τάφο του πλοίου, στην Ανατολική Μεσόγειο. Η γυναίκα του είπε ότι «στη ζωή του δεν τα πήγαινε καλά με τους Ισραηλινούς!».

Η FREE GAZA MOVEMENT αποτελείται από τις εξής οργανώσεις:

FREE GAZA MOVEMENT-EUROPEAN CAMPAIGN TO END THE SIEGE OF GAZA-INSANI YARDIM VAKFI-SHIP TO GAZA GREECE-SHIP TO GAZA SWEDEN-THE PERDANA GLOBAL PEACE ORGANIZATION-THE INTERNATIONAL COMMITTEE TO LIFT THE SIEGE OF GAZA κλπ.

ΣΤΟΛΙΣΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ.
Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες μου επί του Τουρκικού πλοίου του στολίσκου για τη γΑΖΑ ήσαν και Πακιστανοί οι οποίοι είχαν και έχουν σχέσεις με ριζοσπαστικές δυνάμεις στη ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ. Μουσουλμάνοι της Β-Ε εκπαιδευτήκαν στο παρελθόν στις βάσεις των MARKAZ DAWA AL IRSHAD-JAMAAT-UD-DAWA-LET.Πολλοί Πακιστανοί της διασποράς συμμετείχαν στην Ισλαμική ταξιαρχία των μουτζαχεντίν στην ΖΕΝΙΤΣΑ.

Πολλοί Βόσνιοι και Πακιστανοί συνεργαστήκαν τότε ενώ από το αρχείο μου βρήκα γνωστά ονόματα στρατηγών του Πακιστάν με ριζοσπαστικές ιδέες που υποστήριξαν ποικιλοτρόπως τα ακραία στελέχη των Βόσνιων. Μεταξύ αυτών οι αντιστράτηγοι ΧΑΜΙΤ ΓΚΟΥΛ-ΑΣΑΝΤ ΝΤΟΥΡΑΝΙ-ΚΑΖΙ ΧΟΥΣΕΙΝ ΑΧΜΕΤ-ΧΑΦΕΖ ΑΧΜΕΤ ΣΑΓΙΕΝΤ. Δεν ξεχνώ ότι τότε επισκέφθηκαν το ΣΕΡΑΓΕΒΟ από κοινού η ΤΑΝΣΟΥ ΤΣΙΛΕΡ και η αείμνηστη ΜΠΕΝΑΖΙΡ ΜΠΟΥΤΟ .Οι Πακιστανοί από κοινού με τους Τούρκους είναι οι πιο συχνοί επισκέπτες στο ΣΕΡΑΓΕΒΟ. Η οργάνωση ΙΗΗ που πρωτοστατεί στη ΓΑΖΑ είχε στις τάξεις της τότε τον ΟΜΑΡ ΣΙΧ ο οποίος είναι σε φυλακή του Πακιστάν ως εκ των υπευθύνων της δολοφονίας το 2002 του Αμερικανού δημοσιογράφου ΝΤΑΝ ΠΕΡΛ. Η ΙΗΗ έπαιξε επίσης σημαντικό ρόλο στη ΤΣΕΤΣΕΝΙΑ καθώς και στο ΚΑΣΜΙΡ. Η ΙΗΗ συνέδραμε ανθρωπιστικά και στον σεισμό του 2005 στο ΜΟΥΖΑΦΑΡΑΜΠΑΝΤ του ΠΑΚΙΣΤΑΝ.

Η ίδια οργάνωση συμβάλει οικονομικά στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ του ΠΑΚΙΣΤΑΝ,(που κατευθύνει ιδεολογικά τους τζιχαντιστές), ενώ λίγοι γνωρίζουν ότι συνδέεται με το AL RASHID TRUST και το KHUBAIB FOUNDATION που είναι στον κατάλογο των οργανώσεων που υποστηρίζουν την διεθνή τρομοκρατία(του STATE DEPARTMENT αλλά και της ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ μετά τη 9/11 σε εφαρμογή της απόφασης 1373 του ΣΑ/ΟΗΕ). Είναι δεδομένες οι σχέσεις ΙΗΗ-Πακιστανών τρομοκρατών-πρωην Βόσνιων τζιχαντιστών-και ΧΑΜΑΣ.

1 σχόλιο: