Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες!

Του Δαμιανού Βασιλειάδη, εκπαιδευτικού
ιδρυτικού στελέχους του ΠΑΚ και του ΠΑΣΟΚ
Το νόημα του Πολυτεχνείου: Τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες!
Ο τίτλος σίγουρα ξενίζει, γιατί δεν αντιλαμβάνεται κανείς, τι εννοεί.
Η εξήγηση.
Επί χουντικής περιόδου 1967 -1974 το άνθος της ελληνικής νεολαίας βρισκόταν στην Γερμανία κυρίως. Οι περισσότεροι από τις αγροτικές περιοχές που πήγαν εκεί με συμβάσεις και όχι ως λαθρομετανάστες, ήταν διαλεγμένοι από τους Γερμανούς, με κριτήρια το νεαρό της ηλικίας, την υγεία και την ευρωστία τους.
Όταν άρχισαν να δρουν οι αντιδικτατορικές οργανώσεις και να μετέχει ένα μεγάλο μέρος σ’ αυτές από τους Έλληνες εργάτες, έστειλε η χούντα στρατιές τραμπούκων από την Ελλάδα, μαζί με ορισμένους, που ήταν δίπλα στα προξενεία Γερμανίας, για να τους τρομοκρατήσουν.
Για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα αυτό βάλαμε μπρος ένα.......... ένα σχέδιο αντεπίθεσης, με σύνθημα: «Τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες», που στέφθηκε με πλήρη επιτυχία.

Σήμερα στην Ελλάδα υπάρχει ένα κλίμα τρομοκράτησης, που αυτή τη φορά δεν ξεκινά από δικτατορικούς ή φασιστικούς κύκλους, αλλά κυρίως ή αποκλειστικώς από κάτι πολυπολιτισμικούς ανθελληνικούς κύκλους, που τάχτηκαν στην υπηρεσία της Νέας Τάξης, για να ξεπουλήσουν την Ελλάδα.

Είναι άτομα, κινήσεις και μερίδες ενός συμπλέγματος εξουσίας, ενός συμπαγούς μπλοκ, που απεργάζεται την καταστροφή της Ελλάδας,μιας νέας μορφής χούντα.
Ένα μπλοκ που ενσωματώθηκε και υπηρετεί με ανταλλάγματα την νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση και την παγκόσμια διακυβέρνηση.

Διακηρύττει μια πολυπολιτισμική και πολυεθνική Ελλάδα, στην οποία οι ΄Ελληνες θα είναι μια μειοψηφία υπό εξαφάνιση.
Όλοι αυτοί επειδή είναι εναντίον του έθνους – κράτους, βλέπουν την Ελλάδα ως χώρο και όχι ως χώρα, ως ένα ξέφραγο αμπέλι.

Αυτή η κατηγορία των «εκσυγχρονιστών» και «ανανεωτών» αριστεροκεντροδεξιών εθνομηδενιστών, όπως τους ονομάζω, γιατί περί αυτού πρόκειται, κατηγορούν τους πατριώτες ΄Ελληνες ως εθνικιστές, σοβινιστές, ρατσιστές κ.λπ. Όμως είναι θρασύδειλοι, γιατί είναι ραγιάδες.

Και στο Πολυτεχνείο το καθεστώς προσπάθησε να τους τρομοκρατήσει. Όμως η νεολαία μας τότε δεν τα έβαλε κάτω. Αγωνίστηκε αψηφώντας του κινδύνους και νίκησε, γιατί είχε οράματα και αξίες.
Με ελληνικές σημαίες φώναζε, ψωμί, παιδεία, ελευθερία. Εθνική Ανεξαρτησία. Κάτω η χούντα! Έξω οι Αμερικάνοι!

Αυτοί αντιστάθηκαν στην κατοχή.

Σήμερα σκύβει η πλειοψηφία της νεολαίας το κεφάλι. Τους περισσότερους ήρωες του Πολυτεχνείου αλλοτρίωσε το σύστημα. Πολλοί δεν άντεξαν τις πιέσεις και εξαργύρωσαν τους αγώνες τους. συμβιβάστηκαν και προσαρμόστηκαν στις καινούργιες συνθήκες.

Όλοι οι θεσμοί έχουν διαφθαρεί. Μηδέ της εκκλησίας και της δικαιοσύνης εξαιρουμένης.

Η οικογένεια ίσως κρατάει κάποιες αξίες. Κι’ εκεί τα πράγματα δεν είναι, όπως πρέπει. Πάντως η μόνη προστασία που απομένει για την νέα γενιά είναι η οικογένεια.

Το σχολείο έχει τελειώσει. Σε λίγο με τη φόρα της αποεθνοποίησής του θα καθιερώσουν τα τουρκικά ως υποχρεωτική γλώσσα και αντί για ελληνική ιστορία θα μαθαίνει η τρυφερή ηλικία τα κατορθώματα του Νέο- Οθωμανισμού. Εκεί μας οδηγούν. Δεν είναι αποκυήματα φαντασίας. Τα δείγματα ήδη υπάρχουν. Οι προσπάθειες γίνονται και θα ενταθούν με τη βοήθεια του Σόρος και κάποιων Ελλήνων Σόρος.

Έτσι όπως φαίνονται τα πράγματα, αν δεν κάνουμε ένα δεύτερο Πολυτεχνείο ενάντια στην κατοχή και τη σημερινή χούντα των εθνομηδενιστών, θα έχουμε εθνικές καταστροφές, όπως είχαμε το 1974 στην Κύπρο.

Ήδη έχουν κάνει και συνεχίζουν να κάνουν τόση ζημιά !
Μη βρίσκοντας αντίδραση, αποθρασύνονται σε τέτοιο βαθμό, που αν δεν τους σταματήσει κανείς, θα προκαλέσουν μεγάλη καταστροφή στον τόπο. Και η καταστροφή θα είναι εθνική.

Η Ελλάδα είχε χρεοκοπήσει με τα ίδια και παρόμοια συμπτώματα αρκετές φορές, όμως δεν υπέστη εθνικό ακρωτηριασμό και εθνική καταστροφή, όπως διαφαίνεται τώρα.

Γι’ αυτό πρέπει αποκαλύπτοντας τα άνομα σχέδιά τους και την υποκρισία τους, όχι μόνο να προβάλουμε αντίσταση, αλλά να οργανώσουμε την εξέγερση σ’ αυτό το διεφθαρμένο και υποτελές καθεστώς.

Εξέγερση πρέπει να είναι το σύνθημα.

Οι 13οοο Μουσουλμάνοι που μαζεύτηκαν «αυθόρμητα!!!» στις πλατείες της Αθήνας, με την καθοδήγηση σκοτεινών θεσμικών και εξωθεσμικών κέντρων, είναι μέγας προάγγελος κακών.

Μας περιμένουν ανεξέλεγκτες και πρωτόγνωρες καταστάσεις, αν δεν αντιδράσουμε.

Πρέπει, αν θέλουμε να τιμήσουμε το Πολυτεχνείο και όσους πολέμησαν την χούντα, να υψώσουμε την ελληνική σημαία, σύμβολο της ελευθερίας και των αγώνων υπέρ των δικαίων του ελληνικού λαού με τη φράση του ακρίτα πατριώτη αγωνιστή του ελληνισμού, Βάσου Λυσσαρίδη:

«Αν εθελούσια δεν γονατίσεις, ούτε νεκρό δεν μπορούν να σε γονατίσουν!»
Ένα είναι το σύνθημα, που πρέπει να ακουστεί απ’ άκρου σε άκρο της Ελλάδας:
Τρομοκρατείστε τους τρομοκράτες!

Έτσι θα τιμήσουμε το Πολυτεχνείο, όπως του αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου