Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Ewald Stadler: Δεν σας ζητήσαμε εμείς να στείλετε τους βάρβαρους Ισλαμιστές σας από την Ανατολία!



Πρόσφατα ο Τούρκος πρέσβης στην Αυστρία Ecvet Tezcan έδωσε συνέντευξη στην οποία, απευθυνόμενος στο γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών, είπε να "σταματήσει να επεμβαίνει στη διαδικασία ενσωμάτωσης". Έπειτα ισχυρίστηκε ότι οι Τούρκοι στην Αυστρία αντιμετωπίζονται σαν ιός και κατηγόρησε τους Αυστριακούς για τη μη ενσωμάτωση των Τούρκων.
Ο Τούρκος πρέσβης έλαβε ηχηρή απάντηση από τον Αυστριακό βουλευτή Ewald Stadler, ο οποίος είχε το θάρρος και την τιμιότητα να εκθέσει τα τουρκικά εγκλήματα εναντίον των Χριστιανικών μειονοτήτων στην Τουρκία.

Παρακολουθήστε την μοναδική ομιλία του Αυστριακού βουλευτή Ewald Stadler στην Αυστριακή Βουλή, με αγγλικούς υπότιτλους, την οποία έχουμε μεταφράσει στα ελληνικά (*** η μετάφραση στο κείμενο πιο κάτω).
Ο Ewald Stadler ζήτησε από τον ομοσπονδιακό υπουργό διεθνών σχέσεων να κυρήξει τον Τούρκο Πρέσβη.......... "persona non grata" και να τον απαλάξει από τα καθήκοντα του. Απευθυνόμενος στον Τούρκο πρέσβη, καταδίκασε το μαχαίρωμα και το δημόσιο αποκεφαλισμό του καθολικού Αρχιεπισκόπου στην Τουρκία, ενώ τον κατηγόρησε για υποκρισία όσον αφορά την ανεξιθρησκεία. (δείτε με κλικ το ίντεο)


Όπως είπε χαρακτηριστικά "δε μπορώ να φανταστώ τι θα συνέβαινε εάν κάποιος ακουμπούσε, έστω, έναν μουσουλμάνο ιμάμη. Ποτέ κανείς δικός σας δεν έπαθε κακό στην Ευρώπη, ενώ αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο στη χώρα σας".

Και συνέχισε λέγοντας ανοικτά στην Τουρκία και στους Τούρκους έποικους της στην Ευρώπη: "Δεν σας ζητήσαμε εμείς να μας στείλετε τους αγράμματους σας της Ανατολίας, η Τουρκία τους έστειλε εδώ, ούτε σας ζητήσαμε να μας στείλετε τους λίθινης εποχής Ισλαμιστές σας της Ανατολίας. Άνθρωποι που θάβουν ζωντανές τις δεκαεξάχρονες κόρες τους επειδή είχαν "εξωσυζυγικές" σχέσεις, όπως έγινε 2 χρόνια πριν στη χώρα σας. Δεν σας το ζητήσαμε εμείς αυτο. ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΔΩ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ και έπειτα ο Τούρκος πρέσβης παραπονιέται ότι δεν ενσωματώνονται ενώ την ίδια στιγμή τους λέει ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ!!! Περιοδεύει στην Ευρώπη φωνάζοντας ότι η ενσωμάτωση και η αφομοίωση είναι ΈΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ!!!"

"Το ξέρετε ότι υπάρχει νόμος στην Τουρκία (301), που λέει πως εάν κάποιος πει αυτά που έχει πει ο Τούρκος πρέσβης, κατά της Τουρκίας, θα καταδικαζόταν ως εγκληματίας. Ο νόμος 301 καταδικάζει τη μείωση του Τουρκικού έθνους, του κράτους, της δημοκρατίας, των θεσμών.Το οποίο οδηγεί σε φυλάκιση από 6 μήνες έως 2 χρόνια.

Αυτή είναι η Τουρκία που τώρα μας λέει τι να κάνουμε. Κύριε πρέσβη, μπείτε στο Orient Express και πηγαίνετε πίσω στην Ισταμπούλ, στην θαυμάσια χώρα σας!!

"Αυτή η χώρα, η χώρα μας, δεν είναι αποκλειστικά φτιαγμένη από ρομαντικούς ανεκτικούς. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν συχαθεί τον μονόδρομο της σαπουνόφουσκας της ανοχής, την οποία εσείς τρέφετε κύριε πρέσβη. Την εκμεταλεύεστε, έτσι δεν είναι; Υπάρχουν αρκετοί πολιτικοί οι οποίοι δεν θα το δεχτούν αυτό, και οι ψηφοφόροι δεν θα το δεχτούν καθόλου, μπορώ να σας το πω με βεβαιότητα".
Hellas on the Web

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου