Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

To μεγαλύτερο σχέδιο διάσωσης των τραπεζών και των ασφαλιστικών ταμείων στην ιστορία της ανθρωπότητας.


Προς υλοποίηση η μεγαλύτερη ανακατανομή χρέους στην παγκόσμια ιστορία και μετά….το μεγάλο haircut 50% όταν μειωθεί σημαντικά ο κίνδυνος για τις ελληνικές και ευρωπαϊκές τράπεζες….

Αργά και σταθερά αρχίζει να αποκαλύπτεται η αλήθεια. Τα προσωπεία αρχίζουν να πέφτουν και μαζί να αποκαλύπτεται το μεγάλο σχέδιο της Ευρώπης για την Ελλάδα.
Οι ευρωπαίοι έδωσαν στην Ελλάδα ή καλύτερα δίνουν στην Ελλάδα 110 δις ευρώ.

Συνειδητοποίησαν στην πορεία ότι δεν φθάνουν σε καμία εκ των περιπτώσεων και θα αποφασίσουν να μας δώσουν άλλα 80 με 100 δις ευρώ δηλαδή συνολικά έως 210 δις ευρώ το 60% του συνολικού ελληνικού χρέους με τωρινούς όρους.
Όμως το σχέδιο αυτό καταδεικνύει ότι οι Ευρωπαίοι επιχειρούν να μεταφέρουν το βάρος τον κίνδυνο των ελληνικών ομολόγων από ρα χαρτοφυλάκια των τραπεζών και των ασφαλιστικών ταμείων στους ευρωπαίους φορολογούμενους πολίτες.
 Χωρίς καμία αμφιβολία επιχειρείται με αυτό τον τρόπο η μεγαλύτερη ανακατανομή χρέους στην νεότερη οικονομική ιστορία με γνώμονα και πρώτιστο μέλημα όχι να βοηθήσουν την Ελλάδα αλλά να προστατέψουν από τις επιπτώσεις ενός μεγάλου haircut τους κατόχους ομολόγων τις τράπεζες και τα ασφαλιστικά ταμεία.
Το σχέδιο αποκαλύπτεται η Ευρώπη θέλει να προστατέψει τις τράπεζες και τους θεσμικούς της από τα ομόλογα σκουπίδια της Ελλάδος και εξ ανάγκης αυτής της διαδικασίας θα σώσουν και την Ελλάδα προσωρινά.
Μετά την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας θα υλοποιηθεί το αρχικώς σχεδιαζόμενο βήμα η αναδιάρθρωση μέσω μιας μεγάλης κλίμακας haircut 50%.
Η Ελλάδα εγκλωβίστηκε και τα νέα χρήματα μπορεί από την μια πλευρά να είναι αναγκαία αλλά από την άλλη θα καταδείξουν ότι ενορχηστρώθηκε το μεγαλύτερο σχέδιο διάσωσης των τραπεζών και των ασφαλιστικών ταμείων στην ιστορία της ανθρωπότητας.
Η Ελλάδα είναι ο αδύναμος κρίκος του συστήματος χωρίς καμία αμφιβολία πλέον….

bankingnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου