Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ΑΥΤΟΜΟΛΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ "Σ.Ε. ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ"!


   Σοκ προκαλεί η ολοφάνερη, απροκάλυπτη και επίσημη πλέον αυτομόληση δύο εν ενεργεία Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στον Τουρκισμό, με την εκλογή τους στην ηγεσία  της αυθαίρετης και παράνομης αυτοαποκαλούμενης "Συμβουλευτικής Επιτροπής ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ Δυτικής Θράκης", της "Τουρκικής Παρακυβέρνησης" με δύο λόγια της Θράκης μας, που ελέγχεται πλήρως από το Τουρκικό Προξενείο και την Άγκυρα και αποτελεί μοχλό κοσσοβοποίησης, τουρκοποίησης και διαμελισμού της ελεύθερης Θράκης!


   ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ "ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ"
   Συγκεκριμένα στις 25 Φεβρουαρίου 2011, ο Βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν εξελέγη Πρόεδρος της Σ.Ε. Τουρκικής Μεινότητας Δ.Θ.",. ενώ ο Βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη, εξελέγη Αντιπρόεδρος Α΄, όπως και ο Δήμαρχος ΙάσμουΚαδή Ισμέτ ως Β' Αντιπρόεδρος!

   ΠΡΟΔΟΣΙΑ
   Η προκλητική, συνειδητή και.......................... ..οργανωμένη από το Τουρκικό Προξενείο εκλογή/στέψη τους στην ηγεσία της αυτοαποκαλούμενης "Τουρκικής Μειονότητας", αποτελεί προδοσία της Ελληνικής Σημαίας, του Ελληνικού ΈΘνους και του αξιώματος του Έλληνα Βουλευτή που υποτίθεται πως υπηρετούσαν, τη στιγμή που αποδεικνύεται πλέον περίτρανα και επίσημα  πως οι δύο Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αυτομόλησαν και υπηρετούν πλέον φανερά την Τουρκία και όχι την Ελλάδα! Διότι η Ελλάδα, σύμφωνα με τη Συνθήκη της Λωζάνης που υπέγραψε η ίδια η Τουρκία και ο Κεμάλ Ατατούρκ, δεν αναγνωρίζει όχι "Τουρκική Μειονότητα" στη Θράκη, αλλά ούτε καν "Τούρκους"!!!
  
   ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
   Και ενώ η επίσημη αυτομόληση των δύο εν ενεργεία Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ έχει γίνει εδώ και μια εβδομάδα, οι δύο προδότες Βουλευτές δεν έχουν ακόμη διαγραφεί από το ΠΑΣΟΚ και την Κοινοβουλευτική του Ομάδα, συνεχίζουν να είναι στελέχη του, όπως δείχνει και η επίσημη ιστοσελίδα του Κόμματος που αναγράφει πως αποτελούν και Μέλη του ...Εθνικού Συμβουλίου!!!

   ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟΝ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ
   Εν τω μεταξύ η Κυβέρνηση φέρνει στις 8-10 Μαρτίου με ελαφρά τη καρδία στη Θράκη τον ίδιο τον Νταβούτογλου, τον ΥΠΕΞ της Τουρκίας, τον θεωρητικό του Νεοθωμανισμού και Πανισλαμισμού, ο οποίος και θα γίνει δεκτός από τους δύο Βουλευτές σαν Ηγέτες των "Τούρκων" Δυτικής Θράκης!!!

   ΤΙΘΕΤΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
   Κάθε λεπτό που περνά πλέον λερώνει ανεξίτηλα το το ΠΑΣΟΚ και εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Πρόεδρό του, που δεν μπορεί να έχει "Τούρκους Ηγέτες" μέσα σε Κόμμα του!
   Εάν δεν τους διαγράψει ακαριαία και μάλιστα εντός των επομένων ωρών, πριν την "επίσκεψη" του Νταβούτογλου, τότε τίθεται πελώριο ζήτημα εθνικής εμπιστοσύνης στον Πρωθυπουργό!.

1 σχόλιο:

  1. Αυτοί δεν είναι προδότες. Όλοι ήξεραν από πριν ποιοί και τι είναι. Προδότες είναι αυτοί που τους έβαλαν στο ψηφοδέλτιο. Είναι λίγα τα ψωμιά τους όμως !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή