Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΠΟΙΟΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ


Ενδιαφέρουσα συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ όπου αφορά και την Ελλάδα.
Ερμηνεύει πώς οι είκοσι περίπου Αμερικάνικες και Γερμανικές Επενδυτικές Τράπεζες, τύπου Goldman Sachs, προγραμμάτισαν και υλοποίησαν την Αμερικανική Κρίση και πώς επεκτείνουν την ίδια Πολιτική και σε άλλη Κράτη, προκειμένου να κερδίζουν εύκολα τεράστια Κέρδη ενισχύοντας τη Δύναμή τους. Φροντίζουν μέσω των διεφθαρμένων Πολιτικών του καθε κράτους να υποδουλώνουν Οικονομικά τις Κυβερνήσεις τους και να εμφανίζονται στη συνέχεια μέσω του ΔΝΤ, ως σωτήρες, σφίγγοντας τον Οικονομικό κλοιό και φορτώνοντας τους Πολίτες με διυσβάστακτους τοκογλυφικούς φόρους. Πρόκειται για μια άλλη αποκαλυπτική ερμηνεία των παγκόσμιων Οικονομικών Εγκλημάτων που οργάνωσαν και υλοποίησαν οι εν λόγω Επενδυτικές Τράπεζες.

Το μεγάλο τους πρόβλημα που τους αποκάλυψε σχεδόν σε όλο τον κόσμο, είναι η διάδοση του Διαδικτύου γιατί δεν μπορούν να το ελέγξουν, όπως ελέγχουν όλα τα..................... . υπόλοιπα ΜΜΕ. Έτσι τα σχέδιά τους έχουν αποκαλυφτεί και αναγκάστηκαν να αντιμετωπίσουν το πρώτο ηχηρό ΟΧΙ της Ισλανδίας! Για αυτούς τους λόγους προσπαθούν απεγνωσμένα να εξαγοράσουν τη Google, τη Microsoft και άλλες παρόμοιες Εταιρείες για να μπορούν να διαβρώσουν και αυτό το τελευταίο προπύργιο της Ελευθερίας της Δημοκρατίας.
Το μήνυμά τους είναι: «Έλληνες: Πείτε ΟΧΙ!»

Με αυτό τον τίτλο και προτροπή, κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο η συγκλονιστική συνέντευξη της οποίας αναδημοσιεύουμε τα πιο σημαντικά αποσπασματα, λόγω χώρου. Είναι του Δημοσιογράφου-Ερευνητή Alex Jones της Infowars.com στην Helen Skopis, με θέμα «Την άλωση της Οικονομίας της Ελλάδος»:
«Helen Skopis:
Κάποιοι Ευρωπαίοι πολιτικοί πρότειναν τη συμμετοχή του ΔΝΤ και οποιοδήποτε άλλο πακέτο βοήθειας, μαζί με αυτό των μελών της Ευρωζώνης. Πολλοί οικονομολόγοι λένε πως η αναζήτηση βοήθειας από το ΔΝΤ δεν ευνοεί μία χώρα, κάποιοι έφτασαν να λένε ότι είναι καταστροφικό. Γιατί;

Alex Jones:
Ξέρουμε τι κάνει το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα. Το 2002, ο Τζόσεφ Στίκλιτς, Chief Economist της Παγκόσμιας Τράπεζας, αποχώρησε από την Τράπεζα και αποκάλυψε χιλιάδες έγγραφα του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας. Τα έβγαλε το BBC! Υπάρχει το εκπονημένο σχέδιο 100+, που αναγκάζουν κυρίως τις τριτοκοσμικές χώρες του παρελθόντος, να υπογράψουν. Και έτσι χρεώνεσαι πιο πολύ. Οι τράπεζες κάνουν το λεγόμενο fractional reserve banking, πράγμα που υποτιμά ένα νόμισμα, αλλά δίνει δύναμη στις τράπεζες. Οπότε το ΔΝΤ… ας πούμε ότι η Ελλάδα είναι ένας άντρας που πνίγεται. Τον πλησιάζει το σκάφος του ΔΝΤ και αντί να σου ρίζει σωσίβιο, σου δίνει μια στο κεφάλι να σε πνίξει!

Ένα παράδειγμα είναι η… Νιγηρία!

Πριν 30 χρόνια πήραν ένα δάνειο ενός δις δολαρίων από το ΔΝΤ και το έχουν πληρώσει μέχρι των ημερών μας… 46 δις δολάρια σε τόκους…, χρωστάνε επιπλέον, πάνω από 50 δις σε καθυστερούμενους τόκους, εκτός από το κεφάλαιο του ενός δίς! Αν αυτό δεν λέγεται παράνομη τοκογλυφία της πιο επαίσχυντης μορφής, τι άλλο μπορεί να χαρακτηριστεί. Εισέπραξαν 100 δις για ένα δάνειο ενός δις!

Οι μεγαλο-ιδιωτικές τράπεζες έρχονται, λαδώνουν τους πολιτικούς για να αυξήσουν τους φόρους, να επεκτείνουν το δίκτυο κοινωνικής πρόνοιας, να εξαρτώνται όλοι από αυτό. Να δημιουργούν κολεκτίβες στο όνομα της βοήθειας του πληθυσμού. Αλλά τα εσωτερικά τους έγγραφα δείχνουν πως μόλις σε κάνουν να εξαρτάσαι, χρεωκοπούν την χώρα σου και στην συνέχεια παίρνουν πίσω τις παροχές, ώσπου όλοι οι φόροι σας ξεπληρώσουν επιτόκια στις ιδιωτικές τράπεζες. Στην τελική όμως αυτές δεν θέλουν να ξεπληρώσεις το χρέος. Θέλουν να πάρουν την χώρα σου.

Ο Χίτλερ κατέκτησε την Ελλάδα με στρατό. Και άλλα έθνη το έκαναν με στρατό, αλλά στο τέλος τους διώξατε. Εδώ μιλάμε για κατάκτηση με το ατσάλι. Με συγκαλυμμένο οικονομικό πόλεμο. Εσείς, ως πατριώτες, πρέπει να ορθώσετε ανάστημα, να πείτε ΟΧΙ και να καταλάβετε ότι πρέπει να γίνουν περικοπές στην πρόνοια και στο μέγεθος της κυβέρνησής σας, για να κρατήσετε ένα στοιχειώδες δίκτυο κοινωνικής πρόνοιας. Αν δεν γίνει, στο τέλος θα ξυπνήσετε άστεγοι και υπόδουλοι στον τόπο που κατείχαν οι πρόγονοί σας.

Helen Skopis:
Πάμε τώρα στην Ευρώπη. Ο Αντιπρόεδρος της Ελλάδας, Θεόδωρος Πάγκαλος, κατηγόρησε την Μέρκελ ότι κερδοσκοπεί από το αδύναμο Ευρώ και αρνείται να δεσμευτεί στην υποστήριξη ενός ευρωπαϊκού πακέτου βοήθειας για την Ελλάδα. Συμφωνείτε μαζί του;

Alex Jones:
Απολύτως. Η Γερμανία είναι ο κινητήριος μηχανισμός της Ευρώπης. Είναι η τρίτη παραγωγός όπλων στον κόσμο, μετά τις Η.Π.Α. και την Ρωσία. Μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, στη σύνοδο Μπίλντερμπεργκ -αυτό ειπώθηκε στις ειδήσεις- εκπόνησε σχέδιο άκαμπτης ενσωμάτωσης της Ευρώπης, για να χρωστάνε οι ευρωπαϊκές χώρες στη Γερμανία, στην καρδιά της Ε.Ε.. Οπότε, ξαναλέω. Η Γερμανία είναι ο κυρίαρχος μηχανισμός στην Ευρώπη, που ηγείται αυτής της αντίληψης και η Ελλάδα βρίσκεται εκεί ακριβώς που ήθελε η Γερμανία.
Ο σπουδαίος Ελληνικός λαός πρέπει να ερευνήσει αυτό που έγινε στην Ισλανδία πέρυσι. Ο Ισλανδικός λαός αρνήθηκε δημόσια να πληρώσει για τα παράγωγα εξαπάτησης, στα οποία τους έχωσε η Goldman Sachs και άλλοι, που τώρα κουμαντάρουν τη χώρα σας. Και τελικά απεδείχθη ότι οι μεγαλοτράπεζες είχαν το χρήμα αποπληρωμής στην Ισλανδία. Ήταν λοιπόν μία γιγάντια απάτη. Πρέπει να πείτε ΟΧΙ σ΄ αυτό το χρέος. Το κατεστημένο θα σας τρομοκρατήσει. Θα σας κόψει το ρεύμα, θα αυξήσει την τιμή του νερού σας, θα σας απειλήσουν με εμπάργκο. Ο κόσμος όμως τους έχει πάρει χαμπάρι. Αν σταθεί η Ελλάδα δυνατή, αν ελέγξετε την κυβέρνησή σας και διώξετε τις μαριονέτες που δουλεύουν ανοιχτά για τις τράπεζες, τότε θα πουν και άλλες χώρες ΟΧΙ και θα αλλάξει η ροή αυτού του σύγχρονου άξονα του κακού, που λέγεται διεθνές τραπεζικό καρτέλ.

Helen Skopis:
Σύμφωνα με το Ρόϊτερς, η Γαλλία και η Γερμανία πιέζουν την Ελλάδα να αγοράσει σκάφη και πολεμικά αεροπλάνα τους, την ίδια ώρα που ζητάνε περικοπή δημοσίων δαπανών και μείωση του ελλείμματος. Τι γίνεται εδώ;

Alex Jones:
Άκου τι γίνεται. Έχεις την Γερμανία ως μεγάλη βιομηχανική βάση της Ευρώπης, που βάζει όλες τις χώρες σε χρέος. Μετά σου δανείζουν χρήματα, με την προϋπόθεση να αγοράσεις τα δικά τους βιομηχανικά προϊόντα. Είναι μία μορφή σύγχρονου μερκαντιλισμού, που σχεδιάστηκε για να εξαρτηθείς, αλλά και να αποβιομηχανοποιηθείς στην πορεία. Το είδαμε να γίνεται στον τρίτο κόσμο και η Ελλάδα είναι σε μία κατάσταση ζωής-θανάτου.
Σε κάθε περίπτωση, αν πάρετε και άλλα δάνεια, αν βουλιάξετε περισσότερο στα χρέη με αυτούς… Προσέξτε πως το πασάρουν τα ΜΜΕ. Λένε «θα μας δώσει δάνειο το ΔΝΤ;», «θα μας δώσει δάνειο η Ευρώπη;». Λες και χρειάζεστε ή θέλετε τέτοια δάνεια. Το τραπεζικό καρτέλ προσχεδίασε και σας έβαλε σ΄ αυτή τη θέση. Θα έπρεπε να παράγετε δικά σας οπλικά συστήματα, για να έχουν οι Έλληνες δουλειά, αλλά μέσα στο εσωτερικό 100+ σχέδιο, που αναγκάζει το ΔΝΤ να υπογράψουν οι χώρες, πρέπει να δαπανούν τα λεφτά από τους φόρους σε προϊόντα και υπηρεσίες από το κέντρο της αυτοκρατορίας. Αυτός είναι ένας τριπολικός κόσμος μέσα στην αυτοκρατορία της παγκοσμιοποίησης.
Η Αμερική, η Αγγλία και η Γερμανία συνεργάζονται. Δεν μιλάμε για τους λαούς των χωρών αυτών, αλλά για τα στελέχη της ελίτ, που μπήκαν στις πλούσιες χώρες, τις «πήραν» και χρησιμοποίησαν εμάς σαν εργαλείο παγκόσμιας κυριαρχίας σε στρατιωτικό επίπεδο, αλλά κυρίως, όπως είπα, σε επίπεδο οικονομικής κυριαρχίας των κρατών.
Φαίνεται πως ο ελληνικός λαός καταλαβαίνει τι γίνεται και λέει όχι. Το είδα με την αστυνομία σας, το στρατό σας, τους πυροσβέστες και τον κόσμο που διαδηλώνει. Αν συνεχίσετε να πιέζετε τους τραπεζίτες, θα μετακινηθούν σε άλλη χώρα για να τη ληστέψουν.

Helen Skopis:
Ερευνήσατε τα αίτια πίσω από την παγκόσμια οικονομική κρίση. Τι άλλο προέκυψε από την έρευνά σας;

Alex Jones:
Ότι αυτό είναι μέρος ενός 30ετούς στρατηγικού σχεδίου από τις 20 (ή και λιγότερες) ιδιωτικές κεντρικές τράπεζες. να μπουν και να αναλάβουν κάθε χώρα με βιομηχανία στον κόσμο, να ξεγελάσουν τον κόσμο για να δεχτεί το μεγάλο σύστημα κοινωνικής πρόνοιας, να τους βάλουν σε χρέη, να τους έχουν οικονομικούς αιχμαλώτους, όπως είπα νωρίτερα, αλλά σε γενικές γραμμές, ξέρουμε ότι αυτό το προμελετημένο σχέδιο δεν πάει τόσο καλά όσο ήλπιζε το κατεστημένο, γιατί το δίκτυο και οι επικοινωνίες δημιούργησαν ένα παγκόσμιο μέτωπο λαϊκών αγώνων και μία ελεύθερη αγορά. Ο κόσμος αρχίζει να καταλαβαίνει αυτό το μεγάλο στρατηγικό σχέδιο για οικονομική κυριαρχία. Οπότε, καθώς θα αυξάνονται τα μέτρα και οι περικοπές και ο κόσμος θα πληρώνει μεγαλύτερους φόρους και θα έχει λιγότερες παροχές, όλο και περισσότερο καταλαβαίνουν οι λαοί πως οι εκλεγμένοι πολιτικοί τους, σχεδόν σε κάθε περίπτωση, είναι μαριονέτες. Ότι όλα τα μεγάλα πολιτικά κόμματα σε κάθε χώρα, χρηματοδοτούνται.
Στην Χιλή, ένας πρώην της Goldman Sachs, κάνει κουμάντο στην κυβέρνηση. Στην Ελλάδα, κάποιοι υπουργοί σας, είναι πρώην συνεργάτες της Goldman Sachs. Στην Ιρλανδία επίσης πρώην στελέχη της Goldman Sachs και στη Νέα Ζηλανδία. Στην Γερμανία; Goldman Sachs. Στις Η.Π.Α.; Goldman Sachs. Στελέχη της Goldman Sachs σε κάθε νευραλγική θέση στις Η.Π.Α. και την Αγγλία. Αυτοί είναι μόνο το management group, που το μεγάλο τραπεζικό κονσόρτσιο συμφώνησε να πιλοτάρουν αυτό το άνομο εγχείρημα.
Πρέπει να απαγγελθούν κατηγορίες για κακούργημα σε εθνικό επίπεδο γι΄ αυτούς τους αλήτες. Αν δεν τους κυνηγήσετε για την προμελετημένη δράση τους… Μεγάλες εφημερίδες στις Η.Π.Α. έβγαλαν το πώς οργάνωσαν οικονομική κατάρρευση εδώ. Έτσι έγιναν ζάμπλουτοι και εδραίωσαν τη δύναμή τους. Αν δεν τους καταδείξουμε σαν εγκληματίες και ουσιαστικά σαν οικονομικούς τρομοκράτες, τότε θα μας βάλουν στην επόμενη φάση της οικονομικής κατάρρευσης. Τα πράγματα είναι άσχημα, αλλά θα χειροτερέψουν αν δεν τους αναγνωρίσουμε ως εχθρούς της ελεύθερης ανθρωπότητας.
Δεν είναι καπιταλιστές της ελεύθερης αγοράς. Χρησιμοποιούν τον σοσιαλισμό για να υποτάξουν τον κόσμο. Ελέγχουν το δίπολο δεξιάς-αριστεράς. Πρέπει να κάνουμε μετατόπιση πόλων και να αφυπνιστούμε στα πραγματικά ζητήματα, που αντιμετωπίσαμε εδώ στις Η.Π.Α. το 1776. Είναι η ίδια οικονομική τυραννία, που κάθε πολιτισμός αντιμετώπισε για πάνω από 200 χρόνια. Πρέπει να αφυπνιστούμε στην ευρύτερη πολιτική πραγματικότητα και να πάψει να μας αποσπά η δεξιά και η αριστερά.

πηγη votegreece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου