Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Η Λωρίδα της Ελλάδας


Η απαγόρευση του απόπλου του «Στολίσκου της Ελευθερίας» για να μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια στη μεγαλύτερη φυλακή του κόσμου, τη Γάζα, είναι η απόδειξη πως η Ελλάδα έχει γίνει η ενδοχώρα του σιωνισμού.
Και δυστυχώς δεν είχαμε μαζικές διαμαρτυρίες. Με αυτή την πολιτική της «ομάδας Παπανδρέου» (αυτή κυβερνά και όχι η εκλεγμένη κυβέρνηση) η Ελλάδα παίρνει έμμεσα μέρος στο μεσανατολικό πρόβλημα και συμμαχεί με το Ισραήλ. Και η χώρα μας μπαίνει σε εμπόλεμη ζώνη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. (Μπορεί κάλλιστα να γίνει στόχος τρομοκρατίας). Και μακάρι να ήταν μόνο αυτό. Η ισραηλινή πολεμική αεροπορία κάνει ασκήσεις στην Ελλάδα για τη σχεδιαζόμενη επίθεση στο Ιράν. Η σιωνιστική ακροδεξιά πιστεύει πως ένας ολοκληρωτικός πόλεμος στη Μέση Ανατολή θα λύσει αυτομάτως το Παλαιστινιακό, με μια μαζική εθνοκάθαρση, κατά το παράδειγμα της SUDETERLAND.
Κατά τον Νετανιάχου, οι Παλαιστίνιοι πρέπει όχι μόνο να αναγνωρίσουν το κράτος του Ισραήλ, αυτό δεν φτάνει, πρέπει να το αναγνωρίσουν ως κράτος του εβραϊκού λαού. Περίπου 20% του πληθυσμού είναι αλλόθρησκοι. Το ίδιο που έλεγε και ο δικτάτορας Παπαδόπουλος με το σύνθημα «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών», που άφηνε απ' έξω τους Ελληνες που ανήκαν σε άλλα θρησκευτικά δόγματα. Το κράτος του Ισραήλ κατηγορείται από τον............................................ ΟΗΕ για εγκλήματα πολέμου.

Η στρατιωτική εισβολή στη Γάζα, τον Ιανουάριο του 2009, θανάτωσε 1.400 Παλαιστίνιους, σχεδόν όλοι τους άμαχοι, ως αντίποινα για το θάνατο 13 Ισραηλινών στρατιωτών. Η αντίστοιχη αναλογία των ναζί ήταν ένας προς πενήντα. Το Ισραήλ τούς υπερδιπλασίασε. Και η υπουργός Εξωτερικών, Τζίπι Λίβνι, διώκεται με διεθνές ένταλμα σύλληψης για εγκλήματα πολέμου. Μπορεί να δολοφονεί όποιον θέλει και όπου θέλει, όπως στην περίπτωση του στελέχους της Χαμάς στο Ντουμπάι από 11 πράκτορες της Μοσάντ που είχαν πλαστά εγγλέζικα διαβατήρια. Και όμως το Ισραήλ δεν έφτασε ποτέ στο Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης, όπως έφτασε ο Μιλόσεβιτς.

Στη Γαλιλαία η συντριπτική πλειονότητα των κατοίκων είναι Αραβες που ζουν έντονα το ρατσισμό του κράτους του Ισραήλ σε ένα σκληρό απαρτχάιντ. Και δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί ένα καινούργιο Κόσοβο. Ολες οι προϋποθέσεις υπάρχουν. Και ίσως στο απώτερο μέλλον το Ισραήλ αποκτήσει και έναν καινούργιο εχθρό. Τους ίδιους τους Αραβες πολίτες του, που ζουν σαν τους μαύρους του Νότου στις ΗΠΑ τη δεκαετία του '60.

Εβραϊκός λαός και εβραϊκό DNA δεν υπάρχουν. Είναι μια επινόηση των σιωνιστών της Κεντρικής Ευρώπης στα μέσα του 19ου αιώνα, οι οποίοι μετέτρεψαν τη θρησκεία τους σε ιδεολογία και εθνοκεντρισμό. Τα εβραϊκά είναι μια νεκραναστημένη γλώσσα και η όλη του ιστορία είναι πλαστογραφημένη. Παίρνει τη Βίβλο σαν ιστορικό βιβλίο, ενώ ανήκει στη θρησκο-μυθολογία. Ουδέποτε υπήρξε έξοδος από την Αίγυπτο γιατί η Παλαιστίνη τότε ήταν μέρος της Αιγύπτου. Οι Ρωμαίοι ουδέποτε διασκόρπισαν τους Εβραίους. Η διασπορά είναι μύθος. Πήραν απλά τους νέους και τις νέες ως σκλάβους, πράγμα που ήταν ρουτίνα, τότε, σε κάθε πόλεμο. Και οι αρχαιολόγοι ουδέποτε βρήκαν το παραμικρό ίχνος του περίφημου Ναού του Σολομώντος. Τότε πώς βρέθηκαν τόσοι Εβραίοι σε όλο τον κόσμο χωρίς μια αρχική διασπορά; Η ιουδαϊκή θρησκεία μέχρι τον 4ο αιώνα μ.Χ. ήταν μια επιθετική θρησκεία, όπως είναι σήμερα το Ισλάμ, που έπειθε και διαδιδόταν, και έφτασε μέχρι τον Καύκασο και προσηλύτιζε ανθρώπους σε όποια χώρα και να βρισκόταν. Επίσης υπήρχαν και μικτοί γάμοι. Ετσι εξηγούνται οι μαύροι Εβραίοι, οι Αραβες ή οι Ρώσοι κ.λπ. Τα πογκρόμ και οι απηνείς διώξεις είχαν αποτέλεσμα να βρεθούν στις τέσσερις γωνιές του κόσμου.

Ποιος τα λέει όλα αυτά; Ενας Εβραίος, ο Sholmo Sand, καθηγητής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ και συγγραφέας του βιβλίου «The Invention of the Jewish People» («Η Επινόηση του Εβραϊκού Λαού» - εκδόσεις Verso). Πρόκειται για ένα αριστούργημα που έγινε παγκόσμιο bestseller και περιμένει τον Ελληνα εκδότη του. Και όποιος δεν είναι ρατσιστής, στο Ισραήλ, βαφτίζεται αντισημίτης. Να δηλώσω:

Με αυτά που υπέφεραν οι Εβραίοι τούς άξιζε ένα κράτος, αλλά για ποιο λόγο να μην έχουν το ίδιο δικαίωμα και οι Παλαιστίνιοι στην ίδια τους τη γη; Το Ισραήλ έγινε με μαζική μετανάστευση.
enet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου