Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Πρόταση Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης(MKO) τελικά υιοθέτησε το ΠΑΣΟΚ για τον νέο εθνοκτόνο «κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας»;




Γράφει το Άρδην ότι η ένταξη στο ελληνικό έθνος δεν γίνεται με ντιρεκτίβες των ποικιλώνυμων ΜΚΟ της Νέας Τάξης πραγμάτων, ούτε με φιρμάνια της σατράπηδων που μας κυβερνούν. Είναι ζήτημα αφομοίωσης της ελληνικής παιδείας και πολιτισμού, αλλά και το να ταυτίσει κάποιος τη μοίρα του με τη μοίρα αυτού εδώ του λαού.

Ένα από τα επιχειρήματα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ είναι ότι τα είχε πει στο πρόγραμμά του προεκλογικά. Και είναι εν μέρει αλήθεια (http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/6397cabd-e9f3-4d2e-87bb-0d64f8a72a43 )

Βέβαια αυτό που δεν ξεκαθάρισε είναι ότι αλλάζει τις προϋποθέσεις πολιτογράφησης σε σημείο που σε βάθος τριετίας 960.000 αλλοεθνείς θα έχουν δικαίωμα ψήφου όπως και δεν είπε ανοιχτά ότι το νομοσχέδιο αυτό είναι πρόταση μιας…….ΜΚΟ.!!

Αν το πρώτο θα το δούμε και θα το ζήσουμε στο μέλλον το δεύτερο θα το αναζητήσουμε σε μία συνέντευξη που έδωσε ως ΠΑΣΟΚ στην Διεθνή Αμνηστία όπου σε ερώτηση για το «πως πρέπει να εγγυηθούμε μία αντιστοιχία δικαιωμάτων και υποχρεώσεων, εισφορών και παροχών, όπως κάθε ευνομούμενη πολιτεία και ποιοι οι Στρατηγικοί τους στόχοι» λέει ξεκάθαρα σε ένα σημείο ότι:
η συνέχεια στην πηγή εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου