Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Οι λαθρομετανάστες, τα επεισόδια, η Διεθνής ( ; ) Αμνηστία.. και ο πατερούλης Soros

Μεγάλος αριθμός κατοίκων συγκεντρώθηκε πριν λίγες μέρες στη διασταύρωση των οδών Ηπείρου και 3ης Σεπτεμβρίου ζητώντας να φύγουν οι λαθρομετανάστες από την Ελλάδα και να συλληφθούν οι δράστες της στυγνής δολοφονίας του 44χρονου γείτονά τους, Μανώλη Καντάρη. Στα γύρω στενά δυνάμεις των ΜΑΤ βρίσκονταν σε επιφυλακή και τροχονόμοι διευκόλυναν την κίνηση των οχημάτων ενώ έξω από τα κτίρια που τελούν υπό κατάληψη από άτομα του λεγόμενου αντι-εξουσιαστικού χώρου, από τα οποία κανείς δεν τους βγάζει, υπήρχαν νεαροί που είχαν σχηματίσει ομάδες περιφρούρησης, για να φυλάξουν τους λαθρομετανάστες από τους "κακούς ακροδεξιούς"..

Είναι να απορεί κανείς με το παράδοξο που συμβαίνει στην Ελλάδα. Οι αντιεξουσιαστές -οι αντίθετοι στην εξουσία δηλαδή- παίρνουν το νόμο στα χέρια τους δρώντας ως αστυνομία στη θέση της αστυνομίας για την "αποκατάσταση της τάξης" όπως οι ίδιοι την επιθυμούν, ενώ οι "κακοί ακροδεξιοί" που είναι υπέρ της εξουσίας και της ευνομίας και πράτουν ακριβώς το ίδιο με τους πρώτους, θεωρούνται καταδικαστέοι. Και δε μένει τίποτε άλλο παρά να αναρωτηθούμε εμείς οι υπόλοιποι, που δεν είμαστε μήτε αντιεξουσιαστές, μήτε ακροδεξιοί, τι απέγινε εκείνη η ριμάδα η Δημοκρατία, το γράμμα του Νόμου που οι φύλακες των πόλεων ορκίστηκαν να υπηρετούν, και γιατί βρεθήκαμε αφύλακτοί, έρμαιο στα "έτσι θέλω" των διάφορων ομάδων, ιδιαίτερα εκείνων που ενώ βάλουν κατά του ρατσισμού και της εξουσίας, αποδεικνύονται οι χειρότεροι εκ των ρατσιστών και εξουσιαστών.
Στην οδό....................................... Αριστοτέλους υπήρχαν ορισμένα μαγαζιά μεταναστών που ήταν ανοικτά αλλά και αρκετά με κατεβασμένα ρολά. Οι μετανάστες δεν έκρυβαν τον φόβο τους για όσα είχαν συμβεί αλλά έλεγαν πως είναι άνθρωποι που θέλουν να ζήσουν και να εργαστούν με ηρεμία και ότι δεν έχουν καμία σχέση με κακοποιούς. Και είναι βέβαιο πως δεν είναι όλοι οι μετανάστες λαθραίοι, κλέφτες, βιαστές, και δολοφόνοι.. Όταν όμως βλέπει κανείς τη χώρα του μέρα με τη μέρα να μεταμορφώνεται σε έκτρωμα, σε χαβούζα λαθρέμπορων όπλων και ναρκωτικών, σε μπουρδέλο τριτοκοσμικών που υποτίθεται ότι ήρθαν εδώ για ένα καλύτερο μέλλον όμως αντί αυτού καταστρέφουν και το μέλλον της χώρας που τους φιλοξενεί, θέλωντας και μη, τότε το αίμα αθώων που θα κυλίσει στην άσφαλτο, γίνεται η τελευταία σταγόνα που κάνει το ποτήρι της υπομονής να ξεχειλίσει. Και τότε την πληρώνουν όλοι το ίδιο. Δίκαιως ή αδίκως.

Το κερασάκι στην τούρταΓια ρατσιστική βία επικρίνει την Ελλάδα η Διεθνής Αμνηστία (το πόσο διεθνής, διαφανής και αμερόληπτη είναι θα το δούμε παρακάτω)

Πάρατηρήστε συνθήματα και προτροπή..
Από την επίσημη ιστοσελίδα της Διεθνούς Αμνηστίας (Ελληνικό τμήμα) μαθαίνουμε για τα μέλη της, διαβάστε εδώ.. Ξεχωρίζουν και η κ. Αλ. Τσούνη η οποία μαζί με άλλους πολλούς δραστηριοποιήθηκαν κατά καιρούς σε δραστηριότητες που από τους περισσότερους καλούνται ως 5η φάλαγγα διάλυσης της χώρας μας και από τους ίδιους τους συμμετέχοντες καλούνται ως «δημοκρατικές ευαισθησίες». Ας μάθουν όμως καλά πως γνωρίζουμε τι καπνό «φουμάρουν» καθώς και τι είναι ακριβώς η Διεθνής Αμνηστία που δεν είναι κάτι άλλο παρά εργαλείο αποδόμησης για τα συμφέροντα του χρηματοδότη τους, του George Soros.

Amnesty International.. Ο πατερούλης Soros.

Στο OSI (Open Society Institute), ιδρυτής και πρόεδρος ήταν και είναι ο Soros. Με τη σειρά του το OSI είναι ο μοναδικός χρηματοδότης της "Διεθνούς Αμνηστίας". Αυτά μας πληροφορεί το Muckety που στηρίζει τις πληροφορίες του σε πολλούς έμπειρους δημοσιογράφους από ολο τον κόσμο.
Στη συνέχεια θα γνωρίσουμε μερικές από τις δήθεν δημοκρατικές δραστηριότητες των μελών της διεθνούς αμνηστίας που παράλληλα ανήκουν και σε πολλές άλλες ΜΚΟ ελληνικές και ξένες. Βεβαίως όλες αυτές οι ΜΚΟ καθώς και τα μέλη τους, αλληλοσυμπλέκονται και έχουν άλλοτε μικρότερη και άλλοτε μεγαλύτερη σχέση με τις γνωστές «συνιστώσες»
(Σημείωση: Αυτά ήταν για τους παγκοσμιοποιητές και τις "οργανώσεις" που τους περιστοιχίζουν. Όσον αφορά μερικούς πολιτικούς και κάποιους δημοσιογράφους, οι οποίοι ούτε λίγο ούτε πολύ χρίζουν ακροδεξιούς όποιους πολίτες "γουστάρουν", ένα έχουμε να συμπληρώσουμε μόνο: Οι πολίτες δεν διοικούν και δεν εξουσιάζουν και το πολύ-πολύ να ειναι τα θύματα του φασισμού. Αυτοί που θα μπορούσαν να ασκούν φασισμό είναι αυτοί που κρατούν στα "χέρια" τους εξουσία, την οποιαδήποτε εξουσία.)
Στη συνέχεια η καταγγελία των πιο πάνω εξαρτημένων.
Οι απαράδεκτες συνθήκες στις οποίες κρατούνται οι παράνομοι μετανάστες, η αύξηση των περιστατικών ρατσιστικής βίας εναντίον μεταναστών και η αστυνομική βία είναι τα κυριότερα σημεία της έκθεσης της Διεθνούς Αμνηστίας για την Ελλάδα που δόθηκε την Πέμπτη στη δημοσιότητα.

Η οργάνωση επικρίνει την αστυνομία για «υπερβολική χρήση δακρυγόνων και άλλων χημικών κατά διαδηλωτών», όπως στην πορεία για την 2η επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά κυρίως για την κακομεταχείριση παράνομων μεταναστών.

Αναφέρει, μεταξύ άλλων, τον ξυλοδαρμό λαθρομεταναστών που φιλοξενούνται στο κέντρα κράτησης στο Σουφλί. Η έκθεση, που αφορά το έτος 2010, επικρίνει σφοδρά τις συνθήκες διαβίωσης στα κέντρα αυτά όπου οι παράνομοι μετανάστες ζουν ο ένας πάνω στον άλλο, έχουν σοβαρές ελλείψεις υγιεινής και περιορισμένη πρόσβαση σε ιατρική περίθαλψη.

Οσον αφορά τις ρατσιστικές επιθέσεις εναντίον μεταναστών, η έκθεση τονίζει ότι αυξήθηκαν ιδίως στην Αθήνα και επικρίνει τους αστυνομικούς που δεν προστατεύουν τα θύματα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.
Αυτό που δεν μας είπε όμως η εν λόγω οργάνωση, είναι το ποιός θα προστατέψει τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα από τους λαθρομετανάστες!

HellasOnTheWeb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου